fbpx

Usein kysyttyä

Näet vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin klikkaamalla kysymystä.

Kuinka ison pienvaraston tarvitsen?
Pienvaraston kokoa miettiessä kannattaa mittailla varastoon tulevien tavaraoiden kokoja ja miettiä niiden tarvitsemaa pinta-alaa. Lisäksi kannattaa huomioida myös pienvarastojen korkeus, joka suurimmassa osassa pienvarastoissamme on kolme (3) metriä. Mikäli sinulla on vaikeuksia hahmottaa tavaroiden tarvitsemaa tilaa, asiakaspalvelumme auttaa mielellään sopivan pienvaraston löytämisessä.
Miten pienvaraston varausprosessi etenee?
Varauslomakkeen täytettyäsi, tarkastamme tietosi vuokrasopimusta varten. Pidätämme oikeuden vuokralaisen luottotietojen tarkastamiseen ja luottohäiriötapauksissa päätösoikeuden vuokrauksen suhteen.

Tietojen tarkastamisen jälkeen laitamme vuokrasopimuksen sinulle sähköpostiin luettavaksi ja allekirjoitettavaksi verkkopankkitunnuksilla. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta allekirjoittaa sopimusta sähköisesti, laita siitä maininta varauslomakkeen ”Lisätieto” -kenttään tai laita meille viestiä asiasta.

Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen saat kulkukoodit Pienvarastokeskukseen sekä henkilökohtaiseen pienvarastoosi vuokrasopimuksen alkamispäivää edeltävänä päivänä tai viimeistään saman päivän aamuna. Mikäli vuokrasopimuksesi alkaa heti, lähetämme kulkukoodit sinulle heti allekirjoituksen saatuamme.

Kuinka nopeasti voin muuttaa tavarani pienvarastoon?

Mikäli tarvitsemasi pienvarasto on heti vapaana, voit muuttaa tavarasi pienvarastoosi heti vuokrasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.
Miten vuokranmaksu tapahtuu?
Vuokrat laskutetaan aina vuokrakuukauden 1. päivä ja jokaisessa vuokralaskussa on 14 päivää maksuaikaa. Laskut lähtevät ensisijaisesti sähköpostitse, e-laskulla tai verkkolaskulla (yrityksille). Myös paperilasku on mahdollinen 5 € laskutuslisällä.  Vuokralaskutuksemme sekä maksujen perinnän hoitaa laskutuspalvelumme Finvoicer Group. Heidän yhteystiedot löydät osoitteesta www.finvoicer.fi
Täytyykö minun ilmoittaa osoitteenmuutoksesta?
Kyllä. Mikäli osoitteesi muuttuu vuokrakauden aikana, pyydämme ilmoittamaan uuden osoitteesi meille sähköpostitse.
Voinko aloittaa vuokrauksen kesken kuukauden?
Voit hyvin aloittaa vuokrauksen kesken kuukauden, mikäli meillä on tarvitsemasi pienvarastosi silloin jo vapaana. Vuokrauksen alkaessa kesken kalenterikuukauden, vuokra maksetaan vain kuukauden jäljellä olevista päivistä.

Esimerkiksi mikäli aloitat vuokrauksen puolessa välissä kuukautta, maksat vain puolen kuukauden maksun ja niin edelleen.

Onko teillä minimivuokra-aikaa?
Edullinen hintatasomme perustuu ensisijaisesti pitkäaikaisiin vuokralaisiin, minkä takia meidän minimivuokra-aika on lähtökohtaisesti kolme (3) kuukautta. Mikäli pienvarastokeskuksessa on vapaita pienvarastoja, voimme vuokrata niitä tarvittaessa myös lyhyemmäksi aikaan erillisen tarjouksen mukaan.

Kaikkiin Pienvarastokeskuksiimme on helppo ajaa autolla joko sisälle tai katetulle lastausalueelle. Pienvarastokeskuksissa on saatavilla erilaisia siirtovälineitä helpottamassa tavaroiden siirtämistä. Pienvarastokeskukseen ja henkilökohtaiseen pienvarastoon pääsee helposti sisälle kulkukoodeilla.

Mitä esineitä pienvarastoissa EI saa säilyttää?
Pienvarastoissa ei saa säilyttää herkästi palavia aineita, kemikaaleja eikä hajuhaittoja aiheuttavia esineitä tai nesteitä. Myös elintarvikkeiden säilyttäminen pienvarastoissa on kielletty. Lisäksi aseiden ja muiden laittomien tavaroiden säilyttäminen on kielletty.
Mitä, jos unohdan Pienvarastokeskuksen tai pienvarastoni kulkukoodin?
Kulkukoodit löytyvät vanhoista saapuneista sähköposteistasi. Jos olet kadottanut ovikoodit ja eikä niitä löydy vanhoista sähköposteistasi, ota yhteyttä meihin.
Milloin ja miten saan ovikoodit vuokraamaani pienvarastoon?
Henkilökohtaiset ovikoodit pienvarastoosi sekä Pienvarastokeskukseen saat sähköpostiisi vuokrasopimuksen alkamispäivää edeltävänä iltava tai kuitenkin aina viimeistään alkamispäivän aamuna.
moving-box